دود بجای کندو در محیط کار اداری
دوشنبه, ۲۴ مهر ۱۴۰۲، ۰۶:۴۱ ق.ظ
اگه یهو بری و درب کندو رو باز کنی و بخوای کام ات رو شیرین کنی، قطعا زنبورعسل هم بیکار نمیمونه و نیش هایی نصیبت میشه که شیرینی عسل یادت بره.
زنبوردارهای با سابقه که کلا طبیعیه نیش خوردن براشون، اما تازه کارها دود درست میکنند. دود باعث میشه زنبور نتونه متمرکز رفتار کنه و یجورایی حالت گیجی پیدا میکنه و نمیتونه راحت به نیش زدن شما فکر و عمل کنه.
اما سوالی که در ذهنم اومده اینه که آیا برای آدم ها هم دودی وجود داره؟!
یعنی کاری هست که انجام بدیم تا شر افراد به ما نرسه؟!
مثل اینکه هر از گاهی همکارها رو به خوردنی یا نوشیدنی ای در حد یک دلستر بعد از ناهار مهمان کنی یا...
و واقعا بنظرم این بد نیست، از ضعف ما ناشی نمیشه، صرفا یک علمه! علم! علم معاشرت! مثل علم کندوداری!
۰۲/۰۷/۲۴